Om mig

Jeg arbejder med kreativ storytelling i forskellige formater – fra radiodokumentarer og podcast til fagbøger og musikvideoer. Jeg er optaget af, hvordan kompleks viden og samfundsrelevante historier kan nå ud til folk gennem nærværende og relaterbare fortællinger.

Jeg interesserer mig for viden og historier, der vedrører de udfordringer og dilemmaer, der præger vores samtid lokalt og globalt – om det så er klima, storpolitik eller mental sundhed. Jeg har øje for både den store og den lille historie, som kan udspille sig inden for rammerne af alt fra global ulighed til psykisk mistrivsel og tab af biodiversitet. Og kan tilgå ny viden og forskning med stor nysgerrighed og evne til at gøre det interessant og relaterbart.

Jeg har sideløbende med mit journalistiske arbejde indgået i kunstneriske samarbejder om bl.a. sangtekster og musikvideouniverser. De kunstneriske projekter har styrket mine evner til at tænke kreativt og se nye vinkler, som jeg kan overføre på stort set alt hvad jeg laver – om det så er en fagbog, en podcast eller et nyhedsbrev. 

Jeg er pt under uddannelse i Manuskriptudvikling på Syddansk Universitet, hvor jeg bliver introduceret til arbejdet med dramaturgi, karakterudvikling og research inden for rammerne af skabelsen af film og serier.

Baggrund

Jeg er uddannet cand.soc i Internationale Udviklingsstudier på RUC og har studeret kultursociologi i Paris (Université Paris 8) og antropologi i Cape Town (University of Cape Town). Jeg  har været ansat 7 år som ekstern lektor i Kulturmødestudier på RUC, hvor jeg har undervist og vejledt i emner relateret til medie- og kulturanalyse, migration, antropologisk feltarbejde og videnskabsteori.

Som freelancer har jeg leveret journalistisk indhold fra ind- og udland i lyd og tekst. Og jeg har arbejdet med strategisk kommunikation for virksomheder og institutioner, hvor jeg har fået erfaring med, hvordan kreativt og journalistisk indhold kan bruges til at opbygge et brand og nå ud til en defineret målgruppe.