Hvordan adskiller Manuvision sig fra andre typer kropsterapi?

Manuvision er en ud af flere retninger inden for kropsterapi og bølgen af alternative behandlingsformer, der forbinder krop og psyke.

Manuvision adskiller sig ved at have fokus på indføling og dyrke den dybe forståelse mellem behandler og klient.

Manuvision er førende, når det kommer til indsigt i og viden om kroppen og nervesystemet, og indgår i et videnskabeligt samarbejde med Rigshospitalet og og Syddansk Universitet om kropsterapiens virkning på PTSD-ramte veteraner.

Indføling og relationsdannelse
Relationer er altafgørende for vores fysiske og mentale sundhed. Derfor er relationsdannelse en central del af ManuVision kropsterapi. Det handler både om relationen til dig selv, som arbejdet på briksen åbner op for, og relationen til andre. Gennem samtale og aflæsning af kroppens signaler, undersøger vi, hvordan du og kroppen forbinder sig til omverdenen og dine nærmeste.

Hos Manuvision bliver vi mere end på andre skoler inden for kropsterapi uddannede i indføling og relationen mellem klient og behandler. Dvs. at vi har lært at opbygge et trygt rum, hvor vi kan mærke og respektere dine grænser, og samtidig kan udfordre dig nok til, at du kan slippe spændingerne.